top of page

Amerika Birleşik Devletleri Eski Başkanı Barack Obama, 2019 Greenbuild Uluslararası Konferansı

Güncelleme tarihi: 18 Haz 2020


Amerika Birleşik Devletleri Eski Başkanı Barack Obama, 2019 Greenbuild Uluslararası Konferansı ve Fuarı açılış konuşmasını yapacak ve yeşil bina uzmanlarıyla söyleşi gerçekleştirecek.

ECOBUILD, GREENBUILD 2019'da orada olacak.

Dünyanın en büyük yeşil bina ve sürdürülebilirlik liderleri toplantısı 19-22 Kasım tarihlerinde gerçekleşecek.

ABD Yeşil Bina Konseyi (USGBC) bugün Eski Cumhurbaşkanı Barack Obama'nın 2019 Greenbuild Uluslararası Konferansı ve Expo'nun Çarşamba günkü açılışında konuşacağını açıkladı. Bu yılki konferans 19-22 Kasım tarihlerinde Atlanta, GA'da LEED Gold Georgia Dünya Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek. Kayıt ise şimdi açık.

USGBC Başkanı ve CEO'su Mahesh Ramanujam, “USGBC, Başkan Obama’nın Greenbuild 2019’da konuşma davetimizi kabul etmesinden gurur duyuyoruz” dedi. “Başkan Obama küresel bir lider ve uzun zamandır yeşil bina camiasının bir arkadaşı. Görevdeyken yönetimi, Paris İklim Anlaşmaları dönüm noktası müzakere etti, alanımızın etkisini genişletti ve hem kamu hem de özel sektörde enerji verimliliği yatırımları için kapının açılmasına yardımcı oldu. Kasım ayındaki açılış sahnesinde bize katıldığında, küresel yeşil bina ailemize fikirlerini, tutkusunu ve vizyonunu vereceğini biliyorum. ”

Barack H. Obama, Amerika Birleşik Devletleri'nin 44. Başkanı. Informa Connect CEO'su Andrew Mullins, “Yeşil bina hareketi gündelik hayatımızı geliştirip geçirmeye devam ettikçe, Başkan Obama bu vizyonu hayata geçirmek için değerli bir lider” dedi. “Değişen bir iklim ile mücadelede insanlığı birleştirme konusundaki taahhüdü takip edilmesi güzel bir örnek. 2019 etkinliğinde katılımcılarımız, katılımcılarımız ve Greenbuild'in tüm katılımcıları, şartlardan bağımsız olarak her insanın uzun ve sağlıklı bir yaşam sürdürmeyi hak ettiği fikrini kutluyor olacak. Bunun Başkan Obama’dan daha iyi bir sesi veya örneği yoktur. ”

Önceki Greenbuild açılış konuşmacıları, Ret. Orgeneral Colin Powell, eski Başkan Yardımcısı Clinton Clinton, eski Devlet Başkanı Bill Clinton, eski Dışişleri Bakanı Hillary Clinton, mimar Bjarke Ingles, astrofizikçi Neil deGrasse Tyson, insan hakları aktivisti Amal Clooney, eski Başkan Yardımcısı ve iklim aktivisti Al Gore yapmıştı.

Dünyanın en büyük yeşil bina konferansı ve fuarı olan Greenbuild, USGBC tarafından sunuldu. Greenbuild 2019, dört günlük ağ iletişimi, eğitim oturumları, yeşil bina turları, açılış etkinlikleri ve büyük bir fuar alanına sahiptir.

13 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page