top of page

LEED Uzmanı Olmak İçin Sınavlara Evden Girebileceksiniz

Güncelleme tarihi: 6 Oca

USGBC 12 Mayıs 2020 tarihli yaptığı açıklamada, LEED Green Associate ve LEED AP+ Akredite Uzmanlık Sınavlarına evden online sistem ile girilebileceğini açıkladı. Özellikle COVID-19 hasatalığının oluşturduğu ortamda dünyanın tüm bölgelerinde evden sınava katılmak talebi alan USGBC bu talebi karşılıksız bırakmadı.

Sınav Sistemi Nasıl İşleyecek?

Adaylar artık LEED Green Associate ve LEED AP'ye evden uzmanlık sınavlarına girebiliyor. LEED Green Associate aday el kitabında ve LEED AP ile özel aday el kitabında daha fazla bilgi edinilebiliyor.


Öncelikle ECOBUILD'den LEED Teknik Eğitimi almanız tavsiye ediliyor. ECOBUILD'in sağladığı eğitimler sınav başarısı için örnek sınav soruları, örnek çözümler, rehberler, 1200 slaytlık sunum dosyası ve kapsam dosyası gibi önemli içeriklere sahiptir. Bu bilgileri lütfen inceleyiniz ve mutlaka ECOBUILD online LEED Teknik Eğitimine katılınız. Sonrasında adımları takip ediniz. Evde bir LEED çevrimiçi sınavın veya bir şahsen test merkezi sınavı teslim yönteminin ihtiyaçlarınıza en uygun olup olmadığına karar vermeden önce, sistemlerin hazır olup olmadığını denetlemeniz gerekiyor. Ayrıca test ortamı gereksinimlerini gözden geçirmeniz isteniliyor. Sınavınızı önceden bir Prometric test merkezinde planladıysanız ve teslimat yöntemini çevrimiçi sınava değiştirmek istiyorsanız, prometric.com/gbci adresini ziyaret ederek orijinal randevunuzu iptal etmeniz ve ardından çevrimiçi sınavınızı planlamanız gerekiyor.


LEED Online Sınav Bilgi Dokümanları
.zip
Download ZIP • 2.61MB

Bu bilgileri lütfen inceleyiniz ve mutlaka ECOBUILD online LEED Teknik Eğitimine katılınız.


Sınav rehberi, sınav öncesinde nelere ihtiyacınız olduğunu ve hangi adımları atacağınızı sizler için özetliyor. Bu online sınav rehberini okumanızı tavsiye ediyoruz.

USGBC'nin COVID-19 döneminde dünya çapında en geçerli akreditasyonlardan birisi için bu sınavı evden online yapılmasını sağlaması geçici süre ile kazanılabilen çok önemli bir imkan olarak görülüyor. Bu önemli fırsatın mutlaka LEED uzmanı olmak isteyen adaylar tarafından değerlendirilmesi gerekiyor.


Bu bilgileri lütfen inceleyiniz ve mutlaka ECOBUILD online LEED Teknik Eğitimine katılınız.

443 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page