top of page

Ofisiniz Ne Kadar Sağlıklı?

Güncelleme tarihi: 23 Tem 2020

Gününüzün üçte birini geçirdiğiniz ofisinizin sağlığınıza etkilerini merak ettiniz mi?

Sağlıksız kapalı ortamlarda uzun süreler geçirmek alerji, baş ağrısı, üst solunum yolu enfeksiyonları ve hatta uzun vadede astım ve kansere kadar gidebilen ciddi rahatsızlıklara neden olur. Bu fiziksel rahatsızlıkların yanında sağlıksız ve konforsuz ofis ortamları konsantrasyon kaybı, performans düşüşü, çalışma veriminin ve üretkenliğin azalması gibi kayıplara da neden olur.


Sağlıklı ofis ortamları ise çalışanlarının fiziksel, zihinsel ve duygusal sağlık durumunu üst seviyede tutarak hasta geçen gün sayısının azalmasını, iş performansının yükselmesini, çalışma veriminin, üretkenliğin ve yaratıcılığın artmasını sağlar.


Sağlıklı bir ofis için yapılması gerekenler ise çok zahmetli uygulamalar değildir. Öncelikle ofisinizin mevcut durumuna ait farkındalık ve sonrasında yapılacak küçük çaplı değişikliklerle çalışan memnuniyetini ve performansını kolaylıkla artırabilirsiniz.


Ofisinizin ne kadar sağlıklı olduğuna ilişkin ipuçları isterseniz aşağıdaki bağlantıda yer alan kısa soruları cevaplayarak işe başlayabilirsiniz.


Ofisinizi daha sağlıklı ve konforlu bir çalışma ortamı haline getirmek için firmanıza özel detaylı değerlendirme ve iyileştirme önerilerini içeren ve uluslararası standartlara dayanan 'Sağlıklı Bina Değerlendirme Raporu'nu Türkiye'de sadece ECOBUILD hazırlamaktadır. Detaylı bilgi için lütfen bizimle iletişime geçiniz.

49 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page